miercuri, 27 ianuarie 2010

About fear !"In capitolul 21 al Apocalipsei, la versetul 8 sunt mentionati cei care merg in iezerul de foc. Stiti care sunt primii mentionati ? sa nu credeti ca sunt mentionati criminalii sau desfranatii sau sodomitii sau mai stiu eu cine…Fricosii ! Fricosii vin in primul rand. Si sa stiti ca-I un talc pasajul asta din Scriptura . Frica este un pacat imens.Domnul Hristos in nenumarate randuri in Evanghelii , va rog sa ma urmariti, in nenumarate randuri , spune:Nu va temeti ; de ce sunteti fricosi ? Nu fiti fricosi , nu va inspaimantati ! Nu te teme ! Indrazniti ! Indrazneste ! Eu am indraznit , am biruit lumea ! Tot timpul spune : De ce te temi ? Nu te teme ! Nu te infricosa ! Nu te inspaimanta ! Nu fiti fricosi ! Spune caregoric. De ce spune de atatea ori ? Pentru ca frica este un foarte mare pacat si pe foarte multi oameni frica ii impiedica sa vina la Hristos sau sa se converteasca sau sa fie mai buni . Degeaba avem insusiri frumoase , mari calitati , daca ne lipseste curajul toate sunt corupte , toate sunt stricate. E o virtute esentiala , in lipsa careia totul se pierde .Lipsa curajului duce la rezultate catastrofale. E simplu : Daca vrei sa fii liber trebuie sa stii sa platesti . Daca vrei sa fii liber trebuie sa nu-ti fie frica de moarte."
(Nicolae Steihardt)

2 comentarii:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună Ziua !
  A trecut un AN !
  ...
  ~
  Vă doresc Sănătate, Iubire, ARMONIE, Pace în Suflete, alături de cei dragi !
  Dar, ...
  vă respect ... tăcerea ...
  ~
  Cornelius, :)

  RăspundețiȘtergere