vineri, 16 ianuarie 2009

Frica


About fear

"In capitolul 21 al Apocalipsei, la versetul 8 sunt mentionati cei care merg in iezerul de foc. Stiti care sunt primii mentionati ? sa nu credeti ca sunt mentionati criminalii sau desfranatii sau sodomitii sau mai stiu eu cine…Fricosii ! Fricosii vin in primul rand. Si sa stiti ca-I un talc pasajul asta din Scriptura . Frica este un pacat imens.Domnul Hristos in nenumarate randuri in Evanghelii , va rog sa ma urmariti, in nenumarate randuri , spune:Nu va temeti ; de ce sunteti fricosi ? Nu fiti fricosi , nu va inspaimantati ! Nu te teme ! Indrazniti ! Indrazneste ! Eu am indraznit , am biruit lumea ! Tot timpul spune : De ce te temi ? Nu te teme ! Nu te infricosa ! Nu te inspaimanta ! Nu fiti fricosi ! Spune caregoric. De ce spune de atatea ori ? Pentru ca frica este un foarte mare pacat si pe foarte multi oameni frica ii impiedica sa vina la Hristos sau sa se converteasca sau sa fie mai buni .
Degeaba avem insusiri frumoase , mari calitati , daca ne lipseste curajul toate sunt corupte , toate sunt stricate. E o virtute esentiala , in lipsa careia totul se pierde .Lipsa curajului duce la rezultate catastrofale.

E simplu : Daca vrei sa fii liber trebuie sa stii sa platesti .
Daca vrei sa fii liber trebuie sa nu-ti fie frica de moarte."
N.Steinhardt

2 comentarii:

  1. curajul este una din virtuti, desigur de aici vine siguranta si stapanirea , puterea este in noi ...cu ajutorul Domnului !

    RăspundețiȘtergere